A Combination of Charm & Urban Edge

Kingston Road Village’s mix of charm & urban edge make the neighbourhood a favourite of many Torontonian’s looking for diversity. Surrounded by breathtaking parks and ravines with the beach minutes away, The Kingston & Co. condos are located in the lively Kingston Road Village. Developed by TAS Design Build and designed by Teeple Architects, the ...

Two Kitchens, Same Door Style & Different Feel

Two kitchens designed with the same door style, yet feel different. AyA’s wide variety of offerings and combinations allow for more control & refinement Both 41′ and 50′ detached homes display luxurious contemporary style kitchens in a painted finish. The U-shaped kitchen on the top in Camden Glazed Oyster mixes contemporary with elements of traditional ...

Closet Systems

What does your Closet look like? Does it get the same amount of attention as your Kitchen or Bathroom? Unlike the kitchen or bathroom the closet usually seems to get neglected. Yes it is not the heart of the home or your sanctuary but don’t you use it everyday? Why not make your daily routine ...

Sensual Retreats

While the kitchen is the heart of the home the bathroom should be a sanctuary, a spa like oasis that is soothing and relaxing. The key element of a bathroom or powder room is the vanity, it determines the style and mood of the space. Depending on your needs, desires and whether you prefer a ...

Sublime Ambiance

Now with 3 AyA Kitchens under their belts, this creative couple loves the challenge of a new space and trying new things. They called on AyA Kitchens Designer and friend Amy Dillon to revive their 1890s converted church into a space they can call home. Best Transitional Kitchen at the National Kitchen & Bath Association ...

Before & After: Functional Style

When the maders purchased their first home, they knew renovations were soon to come and decided to write down target areas for the change. Although a tedious task, this wish list helped the homeowners keep on track when it came time to renovate their kitchen. The original design had a cut out in the wall ...